Naadloze douchewanden

Naadloze douchewanden Meers Badkamers Badkamerrenovatie

Moderne naadloze douchewanden

De tijd dat een badkamer alleen een basisvoorziening was is allang voorbij. Badkamers worden tegenwoordig zo ontworpen dat ze niet alleen praktisch zijn maar ook met het oog op schoonheid en ontspanning.

De naadloze douchewanden zijn erg veelzijdig. Zo kunnen ze gebruikt worden voor zowel de douche, bad en ook als spatwand boven de wastafel.

De naadloze douchewanden zijn ideaal wanneer het bestaand bad vervangen wordt door een douche. De naadloze douchewanden worden dan zo geplaatst zodat de andere wandtegels van de badkamer niet vervangen dienen te worden.

De voordelen van naadloze douchewanden zijn:

9

Modern en mooi uitzicht

9

Verschillende kleuren mogelijk

9

Enorm veelzijdig

Moderne naadloze douchewanden

De naadloze douchewanden blijven proper omdat ze makkelijk te onderhouden zijn. Vlekken dringen niet in de wanden en de douchewanden hebben een lange levensduur.

Vochtproblemen zijn verleden tijd

Vocht in de muren is een vaak voorkomend probleem bij betegelde douchewanden. Zelfs als men gebruik maakt van een speciale vochtwerende doek of waterafstotende voegmortel zou in vele gevallen het vochtprobleem nog niet opgelost zijn. Ook wanneer de douchebak niet stabiel geplaatst werd, is dit een probleem.

De naadloze douchewanden maken komaf met schimmels en vieze voegen in je douche. Ook is er het grote voordeel dat de naadloze douchewanden het probleem van vochtige muren oplost.

De naadloze douchewanden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

De douchewanden kunnen rechtstreeks geplaatst worden op de bestaande tegels.

Totale badkamerronovatie Meers badkamers

Gratis offerte aanvragen