Badkamerrenovatie gedeeltelijk Meers Badkamers

Meers Badkamers zijn Geert & Wendy

Meers Badkamers badkamerrenovatie bestaat uit Geert Meers en zijn echtgenote Wendy.
Geert heeft ondertussen al meer dan 20 jaar ervaring in de sanitaire wereld en Wendy neemt het administratieve voor haar rekening.
Ook helpt ze Geert waar ze kan bij het plaatsen van de badkamers.

Ze streven ernaar om voor u de badkamer te realiseren die u voor ogen heeft, een badkamer op maat die u het nodige comfort biedt.

De relatie met de klant staat voor hun op de eerste plaats, hun dromen vervullen op de best mogelijke manier .

Jouw badkamerrenovatie in 4 stappen

Voor elke badkamerrenovatie kunt u ons op een van de volgende manieren contacteren. Telefonisch, via het contactformulier of via e-mail. Daarna volgen deze 4 stappen.

Adviesgesprek bij u thuis

Voor onze eerste afspraak komen we ter plaatse om naar uw wensen te luisteren en te kijken wat de mogelijkheden zijn voor de badkamerrenovatie.

w

Afspraak in toonzaal

U wordt uigenodigd in de toonzaal van FACQ te Hasselt waar u een keuze kan maken uit een ruim aanbod en zal u worden bijgestaan door een professionele adviseur.

i

Offerte en bestelling

Als u een keuze heeft gemaakt in de toonzaal zal u van ons een gedetailleerde offerte ontvangen op basis van jouw keuze. Na uw goedkeuring worden deze materialen besteld.

Installeren en oplevering

De door u gekozen materialen zullen door het team van Meers Badkamers bij jouw geïnstalleerd en afgewerkt worden tot in de puntjes.

Totale badkamerronovatie Meers badkamers

Samenwerking met FACQ

Voor onze materialen laten wij ons steeds bijstaan door FACQ te Hasselt. Hun grote toonzaal zorgt ervoor dat u steeds een ruime keuze heeft aan materialen en ook een totaalbeeld krijgt van hoe uw badkamer er zal uitzien na afwerking.

Hun professionele adviseurs zullen u steeds begeleiden met uw keuze zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

De showroom bevindt zich op de Herkenrodesingel 73 te
3500 Hasselt

Gratis offerte aanvragen